Φιλετάκια κοτόπουλο με μουστάρδα και μασκαρπόνε
Μέσα σε μισή ωρίτσα έχετε ένα υπέροχο φαγάκι χωρίς κρέμα γάλακτος!
Υλικά
Δυο στήθια κοτόπουλο κομμένα σε λωρίδες
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
3 κσ μουστάρδα
1 μασκαρπόνε
μείγμα μπαχαρικών
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε κόβουμε και πλένουμε καλά το στήθος κοτόπουλου
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε τα φιλετάκια και τα αφήνουμε να πάρουν χρώμα από την κάθε πλευρά.
Προσθέτουμε την μουστάρδα με ένα ποτήρι νερό να αρχίσει να σιγοβράζει.
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνετε και το μείγμα μπαχαρικών.
Όταν έχουν φύγει αρκετά τα υγρά από το τηγάνι ρίχνετε το μασκαρπόνε και το ανακατεύετε με ένα πιρούνι να λιώσει.
Όταν γίνει σαν κρέμα το αποσύρετε από την φωτιά.
συνοδεύετε με ρυζάκι η’ πατατούλες τηγανιτές!

Recent Recipes

Sponsors