Τα κέρατα της Μαίρης

Τα κέρατα της Μαίρης

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Τα κέρατα της Μαίρης

υλικά
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
15 πιπεριές κέρατο
1 μεγάλη μελτζάνα φλάσκα σε κυβάκια
2 καρότα τριμμένα
150 γραμ φέτα
2 κρεμμύδια τριμμένα
4 σκελίδες σκόρδο
2 ποτήρια ντοματοχυμο το ένα για τον κιμά και το άλλο για το ταψί
αλατι πιπέρι μπαχάρι
6 πατάτες
ελαιόλαδο για τον κιμά και σπορέλαιο για το τηγάνι

εκετελεση
αρχίζετε αδειάζοντας τις πατατες να είναι έτοιμες για γέμισμα,
και ξεφλουδίζετε την μελτζανα και την κόβετε κιβακια.
πατατες και μελτζανα τα τηγανίζετε ελαφρώς, και τις βάζετε σε ενα σουρωτήρι
μέχρι να ειναι έτοιμος ο κιμάς σας.
καθαρίζετε τα κέρατα και τα πλένετε να στραγγίσουν!!!
σε μια κατσαρολιτσα σοτάρετε τον κιμά με το σκορδάκι και το κρεμμυδι,
όταν είναι έτοιμα ρίχνετε τον χυμό ντομάτας αλατι πιπέρι και μπαχάρι,
οταν βράσουν για κανένα 10 λεπτό ρίχνετε το τριμμένο καρότο και αν θέλετε και μια πιπεριά κέρατο κομμένη σε μικρά κυβακια.
περιμένετε να φύγουν τα υγρά από τον κιμά και μόλις τον σβήσετε ρίχνετε τα κυβακια μελτζανας οταν έχει κρυώσει λιγάκι ρίχνετε και το κομμάτι φέτας τριμμένο με τα δάχτυλα σας!!!
γεμίζετε τα κέρατα σας και τις πατατες και ρίχνετε απο πάνω αλατι πιπέρι ελαιόλαδο
το δεύτερο ποτήρι ντοματοχυμο!!!!
τα ψήνετε στους 170 για μια ωρίτσα περίπου!!!