2 3 4 5 6 7 8 9

Χοιρινό με μανιτάρια στην λαδόκολλα
υλικά
1500 γραμ χοιρινή σπάλα
200 γραμ κεφαλοτύρι σε κύβουw
1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
1 πιπεριά κομμένη
3 σκελίδες σκόρδο
4 κσ μουστάρδα
ρίγανη
αλάτι πιπέρι
εκτέλεση
κόβουμε σε μερίδες και πλένουμε καλά, αφήνουμε να στραγγίσει το κρεατάκι μας ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας σε μια λεκανίτσα και τέλος βάζουμε και το κρέας και αλατοπιπερώνουμε καλά!!!
4 κσ μουστάρδα μας κάνουμε ένα μεγάλο σταυρό με αλουμινόχαρτο και από πάνω έναν με λαδόκολλα και ριχνουμε όλα τα υλικά μας πάνω στην λαδόκολλα και τα κάνουμε ένα δεματάκι κλείνοντας καλά μια από την μια μεριά και μετά από την άλλη και το βάζουμε σε ένα ταψάκι περίπου ίδιο μέγεθος με το δεματάκι μας!!! το ψήνουμε στους 180 με 200 για 2 1/2 ώρες χωρίς να το κουνήσουμε και χωρίς να βάλουμε νερά στο ταψί!!! τέλος με ένα μαχαίρι κόβουμε σταυρωτά το αλουμινόχαρτο και την λαδόκολλα και ανοίγουμε το φαγάκι μας να πάρει χρώμα και να φύγουν τα πολλά υγρά που μπορεί να έχει στο δεματάκι μας!
Μπορείτε να φτιάξετε τέτοια δεματάκια η’ και ατομικά και να τα έχετε στον καταψύκτη σας έτοιμα και όταν τα χρειαστείτε να τα βάλετε πρώτα μια ώρα στους 150 και μετά να αρχίσετε την διαδικασία ψησίματος!!!

Recent Recipes

Sponsors