Σκορδαλιά με ψωμί
Υλικά
400 γραμ ψίχα μουσκεμένη και στημένη
3 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι ξίδι
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Μια εύκολη σκορδαλιά για όλες τις μέρες του χρόνου.
Καλό είναι το σκόρδο να το περάσετε από ενα ψιλό τρίφτη για να μην μείνουν κομματάκια σκόρδου στην σκορδαλιά σας.
Αν την κάνετε στο μουλτι θα πρέπει να την κάνετε σε δυο δόσεις γιατί δεν μπορούν να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί.
Αυτή είναι η ευκολότερη σκορδαλιά που έχω κάνει ποτέ.
Όταν εχουμε όλα τα υλικά δίπλα μας απλά τα βάζουμε στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα μαζί μια ομοιόμορφη αλοιφή.
Και μια ιδέα εκτός νηστείας προσθέστε όταν βγάλετε την σκορδαλιά σας από το μπλέντερ 4κσ μαγιονέζα και θα δοκιμάσετε μια υπέροχη βελούδινη σκορδαλιά.