Μαρμελάδα πατζάρι

Μαρμελάδα πατζάρι

9 10 7777777777777 8888888888888 1111111111111111 3333333333333333 5555555555555555 22222222222222222 444444444444444444 666666666666666666666

Μαρμελάδα πατζάρι
κάθε φορά όλο και κάτι θα βρίσκω να δημιουργώ με το αγαπημένο μου πατζαράκι

Υλικά
800 γραμ πατζάρι βρασμένο με μια κουταλιά αλάτι
600 γραμ ζάχαρη
1 κ,γ, κανέλα
30 γραμ χυμό λεμονιού

εκτέλεση
Καθαρίζουμε πλένουμε και βράζουμε τα πατζάρια μας με ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι!!!
Όταν είναι έτοιμα σαν να θέλουμε να τα κάνουμε σαλάτα τα στραγγίζουμε και τα ψιλοκόβουμε,
Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε από πάνω την ζάχαρη και τα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο να βγάλουν τα υγρά τους!!!
Την επόμενη μέρα τα βάζουμε στην φωτιά να βράσουν για 20 λεπτά περίπου!!!
Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά βάζετε στην κατσαρόλα το ραβδομπλεντερ η’ βάζετε το πατζάρι στο μουλτι
Το χτυπάτε όσο εσείς θέλετε να είναι πολτοποιημένη η μαρμελάδα σας
Το βάζετε πάλι στην φωτιά προσθέτοντας την κανέλα και το λεμόνι και το βράζετε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα σας!
Είναι από τις καλύτερες μαρμελάδες που έχετε δοκιμάσει!!!!
Το τεστ της μαρμελάδας για να δείτε αν είναι έτοιμη ρίχνετε ένα κουταλάκι σε ένα πιατάκι και τραβάτε μια γραμμή στην μέση με το κουταλάκι.
Αν η γραμμή μείνει είναι έτοιμη η μαρμελάδα σας.
Αν δείτε ότι πάει να ενώσει η μαρμελάδα στο πιατάκι τότε θέλει ακόμα δέσιμο.
Όταν είναι έτοιμη την βάζετε σε αποστειρωμένα βάζα.