2 4 5

6 7 8 9 10

Αγγουράκι τουρσί Νο3
Υλικά
Για μια μεγάλη γυάλα θέλουμε
μικρά αγγουράκια
5 φύλλα δάφνης
4 σκελίδες σκόρδο
λίγο σέλινο
2 1/2 κγ αλατι χοντρό
1 λεμόνι σε ροδέλες
2 λεμόνια χυμό
1/2 ποτήρι του νερού ξίδι
μια κατσαρολίτσα βρασμένο νερό
λίγο σπορέλαιο για το τέλος
Εκτέλεση
Πριν αρχίσουμε την διαδικασία βράζουμε σε μια κατσαρολίτσα αρκετο νερο και το αφήνουμε να κρυώσει
πλένουμε καλά τα αγγουράκια μας.
κόβουμε τα κοτσανάκια λίγο πριν το αγγουράκι.
Στρώνουμε σε μια γυάλα 3 φέτες λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι και 2 δαφνόφυλλα.
Προσθέτουμε τα μισά αγγουράκια και βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
μόλις γεμίσουμε το βάζο με τα αγγουράκια ρίχνουμε το νερό που εχει κρυώσει και λογάκι σπορέλαιο και κλείνουμε και περιμένουμε 10 μέρες για να φάμε ένα τραγανό τουρσάκι
Η συνταγή είναι απο την εκπομπή
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ

Recent Recipes

Sponsors