1 2 3 4 5 6 7

Γιγαντοκεφτέδες
Υλικά
1/2 φασόλια γίγαντες μουσκεμένοι από το βράδυ
1 μεγάλο κρεμμύδι περασμένο στο μουλτι
3 κσ μαϊντανό
3 κσ άνηθο κρεμμυδάκια
λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 πιπεριά σε μικρά κυβάκια
150 γραμ φέτα
8 κσ πούρε σε νυφάδες
1 αβγό
αλάτι πιπέρι
1/4 κγ κύμινο
2 κσ ελαιόλαδο
Αλεύρι και σπορέλαιο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Βράζουμε τους γίγαντες.
Τους στραγγίζουμε και τους περνάμε από τον μύλο να γίνουν σαν πουρές!!!
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
Τ αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις.
Αν είναι πολύ μαλακή η ζύμη μας όταν την βγάλουμε από το ψυγείο βάζουμε και 2-3 κσ αλεύρι.
Πλάθουμε κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μικρό τηγάνι λίγα λίγα για να μην πέφτει η θερμοκρασία στο λάδι.
Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας για λιγάκι να φύγει το λάδι!!!

Recent Recipes

Sponsors