Μπουμπουριστοί χοχλιοί

Μπουμπουριστοί χοχλιοί

1 2 3 4 5 6 7
Μπουμπουριστοί χοχλιοί
Καθάρισμα σαλιγκαριών

υλικά
250 γραμ σαλιγκάρια
1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι του κρασιού ξίδι
1 κγ αλεύρι
1 κλαράκι δεντρολίβανο
1 κσ χοντρό αλατι
2 φύλλα δάφνη
πιπέρι φρεσκοκομμένο
εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο την δάφνη και χοντρό αλατι και επάνω ακουμπάμε τα σαλιγκάρια και ανάβουμε την φωτιά με αυτό τον τρόπο τα σαλιγκαράκια μας θα πάρουν την γεύση από το αλατάκι!!! μόλις αρχίσουν να τσιτσιρίζουν τα ανακατεύουμε συνέχεια και μετράμε 5 λεπτά και ριχνουμε το δεντρολίβανο το αλεύρι και το πιπέρι και σβήνουμε με το ξίδι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να εξατμιστεί το ξιδάκι μας και να μείνουν με το λαδάκι τους καλή σας όρεξη!

Και με αυτή την συνταγούλα έλαβε τέλος η δική μου μαγειρική προσπάθεια με τα σαλιγκάρια!!!! συνταγές υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες και άλλες χειρότερες εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους της σελίδας μου την δική μου εκδοχή!!!! σας ευχαριστώ πολύ!!!!!